Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 25 ani
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
Agora / Opinii / ActiveNews: Profesorii anti corupție ai Romīniei  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
Mare amatoare de a da lecții de anticorupție Romāniei, Ambasadoarea Olandei a petrecut de Revelion alături de un afacerist condamnat pentru corupție, un fost polițist arestat īntr-un dosar cu trafic de cocaină, plus Orlando „Regele Condimentelor”

de Andrei Nicolae
03 ianuarie 2018

Ambasadoarea Olandei īn Romānia, Stella Ronner-Grubacici, a petrecut Revelionul alături de milionarul Nelu Iordache, condamnat pentru corupție la 6 ani și 3 luni de īnchisoare cu executare, informează Cancan.

Din grupul petrecăreților doamnei ambasador mai făceau parte  celebrul polițist antidrog Petru Pitcovici, arestat nu demult īntr-un dosar de trafic de cocaină cu "Pablo Escobar al Romāniei” (Dan Chioru’), venit cu soția și  Orlando, Regele Condimentelor, după cum precizează sursa citată.

Ambasada Olandei este una dintre cele mai implicate reprezentanțe străine īn viața politică internă, doamna Grubacici trimițānd numeroase mesaje publice īmpotriva Parlamentului Romāniei. Recent, Ambasadoarea Olandei , alături de alte șase, a criticat „Legile Justiției” propuse de coaliția PSD-ALDE, cerānd partidelor politice „să evite orice acțiune care ar putea duce la slăbirea independenței sistemului judiciar și a luptei īmpotriva corupției”.

De asemenea, Ambasada Olandei este o mare susținătoare a Marșurilor LGBT și a promovării homosexualității īn spațiul public, doamna Grubacici fiind cunoscută pentru fervența susținerii respectivei cauze și īn Croația, precedentul său post diplomatic, așa cum ActiveNews informa la vremea respectivă.

Omul de afaceri Nelu Iordache, administrator al SC Romstrade SRL, a fost condamnat īn decembrie 2017 de Tribunalul București la 6 ani și 3 luni īnchisoare cu executare īntr-un dosar īn care este acuzat de mai multe infracțiuni, printre care și fraude cu fonduri europene alocate pentru construcția autostrăzii Nădlac - Arad. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Petru Petcovici, fost comisar șef īn cadrul DGA, a fost condamnat īn 2017 la doi ani de īnchisoare īntr-un dosar īn care a mai fost condamnat și un cunoscut om de afaceri. Petru Pitcovici a fost acuzat de complicitate la dare de mită și favorizarea infractorului īn respectivul dosar.



pus acum 6 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la