Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
Agora / Cărți īn limba romīnă / Katie Fforde  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
Cu dragostea la control    pdf  (2,76 Mbit)



     Cu dragostea la control este un roman inteligent și amuzant, beneficiind de toate ingredientele care au făcut-o celebră pe Katie Fforde.
     Cīnd soțul o părăsește din senin pentru o femeie mai tīnără și mai frumoasă, Jo se pomenește īn situația de a și schimba traiul tihnit și casnic pe o existență mult mai aventuroasă, pe o barjă de pe Tamisa. Obișnuită fiind să trăiască din banii soțului, nu-i ia mult să-și dea seama că va avea nevoie de o reprofilare rapidă pentru a reuși să-și cīștige existența ca femeie independentă.
     Dora, cealaltă eroină a cărții, evadează din fața obligațiilor de familie și din atmosfera apăsătoare de provincie pentru a scăpa de o viitoare căsnicie lipsită de pasiune, ajungīnd astfel sub aripa protectoare a lui Jo. Cu toate că nu se pricep deloc la ambarcațiuni și la chestiuni navale īn general, ambele femei sănt hotărīte s o scoată singure la capăt, bărbații fiind, pentru ele, ultimul punct de interes din lume. Dar se trezesc implicate īntr-o aventură inedită pe mare, īn compania a doi pretendenți care cu greu se lasă respinși.



MediaFire


pus acum 5 ani
   
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
Cu dragostea la control


fileshare


pus acum 5 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la