Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
Agora / Cărți īn limba romīnă / Mai Jia  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
Criptograful



      Īn senzaţionalul său roman de debut, Mai Jia ne dezvăluie misterioasa lume a Unităţii 701, un serviciu de informaţii ultrasecrete, care se ocupă cu spargerea codurilor şi contraspionaj.
      Rong Jinzhen, un geniu al matematicii autist, cu un trecut de-a dreptul mitic, e obligat să-şi abandoneze cariera academică după ce e recrutat īn Unitatea 701. Fiind cel mai mare criptograf al Chinei, Rong descoperă că mintea strălucită din spatele extrem de dificilului Cod Violet e fostul său profesor şi prieten apropiat, care lucrează acum pentru inamicul Chinei.
      Considerat un precursor al ficţiunii de spionaj chineze, Mai Jia s-a inspirat din propria experienţ㠖 a intrat īn contact cu numeroşi criptologi şi spioni īn timpul celor 17 ani cīt a lucrat īn serviciul de informaţii secrete din cadrul Armatei de eliberare a poporului.
      "Cartea e o subtilă şi complexă īmbinare de criptografie, politică, vise şi semnificaţia lor. Sănt multe episoade memorabile, de la apariţia stranie, īncărcată de superstiţii, a familiei Rong şi pīnă la declinul ei treptat, pe măsură ce secolul XX īnaintează. Īnsă marea reuşită a romanului e dată de profunzimea personajelor lui." - The Times Literary Supplement


MediaFire


pus acum 4 ani
   
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
Criptograful


fileshare


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la