Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
anka... din Valcea
Femeie
25 ani
Valcea
cauta Barbat
25 - 40 ani
Agora / Cărți īn limba romīnă / George Clason  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
Cel mai bogat om din Babilon   pdf   (5,85 Mbit)

     Īn 1926, George Samuel Clason, a publicat o serie de poveşti scrise sub formă de pilde a căror acţiune avea loc īntr-un oraş antic, Babilon.
     Cartea a devenit cunoscută ca “Cel mai bogat om din Babilon” şi reprezintă un adevărat clasic īn literatura financiară. De fapt, multe cărţi financiare apărute īn ultimii ani au la bază principiile care se regăsesc īn această carte.
     Cine citeşte “Cel mai bogat om din Babylon” va fi uimit de simplitatea poveştilor şi totuşi de adevărul din lecţiile prezentate pentru acumularea prosperității. Poveştile sīnt scurte şi uşor de citit, dar memorabile şi fiecare din ele se termină cu o frază puternică.
     Cartea īncepe cu povestea a două personaje Bansir şi Kobbi, constructor şi muzician. Cei doi erau foarte buni īn ceea ce făceau, dar cu toate astea erau săraci. Bansir şi Kobbi se hotărăsc să ceară sfatul pentru acumularea bunăstării unui prieten din copilăria lor, Arkad, care īn contrast cu ei, era extrem de bogat.
     Lecţiile pe care Arkad le furnizează prietenilor săi sīnt fundamentul acestei cărţi şi sīnt lecţii de īnsuşire a unor obiceiuri ce īţi pot aduce bunăstarea financiară. Sīnt lecţii cu ajutorul cărora mulţi au devenit stabili din punct de vedere financiar şi care ne pot ajuta pe toţi să construim o fundaţie financiară puternică.
      Simplitatea poveştilor nu aduce cu sine banalitatea, ci mai degrabă un set de legi de bază despre bani. Deşi Clason le-a scris īn urmă cu aproape 100 de ani, această carte ne arată simplu fapt că īnţelepciunea financiară nu se schimbă de la secol la secol.



MediaFire






pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la