Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
Agora / Cărți īn limba romīnă / Michael White  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
Arta crimei
doc  (500 kbit)

      Inspectorul Pendragon - personajul principal - este un tip trist și nu prea sociabil. Adică, mai exact, cam ca toți inspectorii de genul său. Dar cīnd găsește acest cadavru… sigur n-a mai văzut așa ceva ! Īn urma unei expoziții de tablouri, criminaliștii găsesc o reproducere după o lucrare celebră. De fapt, se pare că asasinul a copiat toate detaliile – victima are o gaură īn față, iar īn acel loc se află un măr. Urmează alte cadavre, care par tot copii după tablouri celebre ale unor pictori suprarealiști.
      Crimele par să nu se lege, dar īn paralel, cartea dezvăluie cīteva scrisori ale unui criminal īn serie care a activat cu mulți ani īn urmă īn Whitechapel, īn Londra. De fapt, criminalul celebru este chiar Jack Spintecătorul, a cărui identitate nu a fost niciodată descoperită. Problema e că nu vezi asemănarea nici cu aceste crime īnfăptuite cu mult timp īn urmă. N-ai niciun indiciu despre cine și de ce ar comite aceste atrocități.
      Inspectorul Pendragon este nevoit să facă conexiuni īntre arta picturilor și crimele comise. Sīnt descrieri fabuloase ale crimelor, detalii macabre, șocante, dar care te transpun īn acel univers.
Cartea face parte dintr-o īntreagă serie cu inspectorul Pendragon. Ca și īn Arta Crimei, unde Jack Spintecătorul, maestrul acelei perioade, a devenit punct de reper pentru zilele noastre, tot așa, alte crime se leagă de familia Medici, de familia Borgia, dar și de marele Ițic Newton. Imaginația acestui autor este extrem de bogată.


MediaFire

fileshare







pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la