Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
Agora / Opinii / Alianța militară Rusia - China  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154




RuAN (Agenția de Știri Rusească)

Patrulele comune ale aviației strategice ale Rusiei și Chinei - „cod roșu” pentru Occident
1 august 2019

traducere din limba rusă: Constantinis

      Prima patrulă de luptă comună a aviației strategice a Rusiei și a Chinei īn regiunea Asia-Pacific de săptămīna trecută nu a cauzat īntīmplător o īncordare teribilă īn rīndurile serviciilor de informații din Occident. Operațiunea militară a forțelor nucleare a uneia dintre cele mai puternice armate din lume și a primei economii la nivel global, care a crescut sub protecția rachetelor rusești, este un semnal clar către Occident că hegemonul mondial și standardul civilizației globale se vor schimba īn curīnd. Reacția dureroasă la Seul și Tokyo a acestui eveniment, pioni ai politicii americane, nu este surprinzătoare: acum Washington-ul va fi īntr-o situație foarte dificilă īn cazul unui conflict cu alianța militară a Rusiei și a Chinei. Cu toate acestea, chiar alianța militară a Rusiei cu China poate eșua dacă blocul de securitate nu reușește să īnving㠄americanii interni” din elita politică și economică rusească.
      Īn decizia primului ministru de a se purta negocieri pentru īncheierea unui acord de cooperare militară īntre ministerele apărării din Rusia și China se spune: „Acceptați oferta Ministerului Apărării rus, făcută īn acord cu Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei de a se negocia un acord de cooperare militară īntre Federația Rusă și China.” Īn legătură cu deciziile și īnceputul planificării comune a acțiunilor militare ale forțelor strategice ale Chinei și Rusiei, interesantă este opinia directorului Agenției de informații a Pentagonului, generalul-locotenent Robert Ashley:
      „Fiecare dintre aceste țări (Federația Rusă și Republica Populară Chineză) are pentru noi propria sa amenințare specifică, dar Rusia este un rival mai periculos. Rusia este periculoasă cu armele sale, are o cantitate imensă de focoase nucleare și rachete capabile să le transporte la țintă. De asemenea, trebuie reținut faptul că Rusia este acea țară care, dacă este „ținută la colț”, este capabilă să īntreprindă acțiuni complet imprevizibile pentru a-și atinge scopul. Prin urmare, Rusia a fost și va fi īntotdeauna periculoasă. China momentan este mai periculoasă pentru Statele Unite doar prin puterea sa economică și capacitatea de a provoca o criză profundă, dar īn termeni militari, nu este īncă adversarul de temut, īn viitor - poate, dar nu acum. Cea mai periculoasă pentru Statele Unite ar fi unificarea acestor țări. China ar putea lovi economic, iar Rusia - militar. Īn aceste condiții, nici cea mai puternică armată din lume nu va putea rezista.”
      Care este motivul deciziei Moscovei și Pekin-ului de a īncepe activități militare comune īn domeniul forțelor strategice nucleare ?
      Īn prezent, pentru Federația Rusă și China există o serie de riscuri grave. China este īn ajunul unei tranziții īn masă către rachetele intercontinentale cu combustibil solid, rachete care sīnt de serviciu permanent de luptă. Īn general, cantitatea și calitatea rachetelor strategice chineze nu garantează īnfrīngerea unui inamic precum Statele Unite, iar Pekin-ul rămīne vulnerabil la un posibil atac NATO, deoarece forțele maritime ale țărilor blocului sīnt capabile să dea o lovitură puternică cu rachetele de croazieră echipate nuclear, iar cu ajutorul sistemului de apărare īmpotriva rachetelor va face derizoriu contraatacul celor cīteva rachete supraviețuitoare ale Regatului Celest. Este evident că teoria americană a unei lovituri mondiale instantanee este īndreptată tocmai īmpotriva Chinei datorită slăbiciunii sale īn ceea ce privește armele nucleare strategice.
      Pīnă cīnd RPC va pune la punct noi rachete de luptă și va creea īn sfīrșit submarine nucleare de īncredere cu scop strategic și bombardiere strategice evoluate, China are nevoie de pīrghia Rusiei, care are cele mai bune rachete intercontinentale grele din lume și complexe mobile la sol, dar și rachete intercontinentale grele bazate pe mare, cum ar fi „Sineva”, „Lainer” și „Bulava”.
      De ce avem nevoie de o alianță militară cu RPC ? Īn sens militar, tocmai īn acest moment avem nevoie de ea, deoarece, din cauza trădării elitei rusești din anii 90, ca urmare a īnfrīngerii URSS de către elținoizi și alți agenții americani, numărul transportatorilor grei strategici (aproximativ 300 - 400 ICBM) și a submarinelor nucleare a scăzut brusc.
      Din acest motiv, elitele occidentale și analiștii occidentali sīnt tentați să creadă īn posibilitatea victoriei īntr-un război nuclear global. Acest risc va continua pīnă cīnd complexul Poseidon (unitate de luptă de 100 - 200 megatone. Energia degajată de o megatonă este echivalentă cu energia degajată de explozia unui milliard de kg de TNT) va intra īn funcțiune. Acestea vor ținti orașe precum New York, Miami, San Francisco, Los Angeles, Londra, Ottawa, Montreal, Marsilia, Canberra, sau ape pecum Golfului Mexic, Marea Tireniană sau Ligurică. Acest complex va fi un mijloc de răspuns instantaneu la agresiunea inamică. Timpul de la decizie pīnă la explozia focosului va fi de 2 - 3 secunde. Același focos, cu o probabilitate de 100%, va duce la moartea unor țări īntregi și a sute de milioane de oameni. Mai mult, va urma contaminarea zonei pentru o perioadă de cel puțin o mie de ani din cauza componentei de cobalt radioactiv.
      De asemenea, avem nevoie de timp pentru a implementa complexul „Petrel” care are o eficiență nelimitată; dar și pentru a dota armata suficient numeric cu rachete de lupt㠄Sarmat", care sīnt capabile să transporte īncărcături nucleare pe orbitele terestre joase și, schimbīnd īnclinația, să lovească orice punct al planetei cu ajutorul blocurilor hipersonice Avangard.
      Pīnă la desfășurarea tuturor sistemelor de mai sus, avem nevoie de o alianță militară cu Pekinul, deoarece americanii sīnt conștienți de faptul că atunci cīnd cele mai noi complexe rusești īși vor asuma sarcina de luptă, ultima lor șansă de dominare militară īn lume și tentativele de agresiune militară īmpotriva Rusiei vor fi iremediabil pierdute.
      Dar, desigur, China are nevoie de noi mult mai mult decīt ne trebuie. Potențialul nostru nuclear, īn ciuda īnfrīngerii țării de către „liberali” īn anii 90, este īncă foarte mare și, prin urmare, avem tot dreptul să cerem relații economice partenerilor noștri chinezi īn schimbul cooperării militare. Vorbim despre deschiderea pieței chineze pentru noi, despre īmprumuturi chineze ieftine pentru afacerile rusești, despre investiții reale īn economia rusă, despre protejarea industriei noastre ușoare de produsele chinezești și despre transferul de tehnologie, nu numai din Rusia īn China, ci și de la giganții IT chinezi spre Rusia.
      Ar trebui īnțeles clar că nu există niciun risc de reconciliere īntre RPC și Statele Unite. China nu va face acest lucru niciodată și nici Statele Unite. Regatul Celest reprezintă o amenințare tehnologică și economică teribilă pentru Occident. Principalul lucru este că Pekinul a depășit Statele Unite și Europa īn ceea ce privește calitatea și cantitatea personalului științific și de inginerie și continuă să mărească acest decalaj. Vorbim despre controlul total al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez asupra īntregii infrastructuri globale, atīt tehnologice, industriale, de transport și financiare. Investițiile din RPC īn știință, apărare și educație sīnt de fapt mai mari decīt cele ale Statelor Unite, dar sīnt „limitate” īn alte părți ale bugetului țării, conform bunei tradiții sovietice.
      Īn plus, China cumpără īn mod clar elitele multor țări, īntrucīt achiziția porturilor europene de către China ar fi imposibilă fără loialitatea față de Pekin a oficialilor din Lumea Veche.
      Pentru Occident, aceasta este o amenințare extraordinară, iar īn momentul īn care RPC va avea superioritate militară, Lumea Veche și America vor plīnge amarnic, dar va fi prea tīrziu. China va construi o ordine digitală dură īn Europa folosind tehnologia 5G, bazīndu-se pe milioane de imigranți musulmani din Paris, Marsilia, Köln și Londra, care vor fi fericiți sub steagul roșu al imperiului comunist cu lozinca dreptate și egalitate. Avīnd īn vedere că īn Parisul contemporan, fiecare al doilea elev din clasele primare este un imigrant, acest scenariu pare a fi destul de realizabil.
      Deci, China nu va trăda Federația Rusă, comparativ cu SUA, perspectivele Chinei obținute de la o alianță militară cu Rusia sīnt prea bune. Dacă Pekin-ul ar īncerca acum să meargă īmpotriva Moscovei pe mīna Washington-ului, l-ar aștepta soarta lui Muammar Gaddafi, care a īncercat să se īmprietenească cu elita occidentală, īn urma căreia petrolul Libiei a devenit aproape complet american (acest lucru a fost īmpiedicat īn ultimul timp de mareșalul libian Haftar și de Moscova)
      Chiar și unirea Statelor Unite cu China nu le-ar asigura o victorie militară īn războiul cu Moscova, pe cīnd unirea cu Rusia ar permite Statelor Unite să īnvingă China. Teoria loviturii globale rapide a fost creată doar pentru Regatul Celest.
      Dar alianța cu Rusia conferă Chinei dominația absolută īn lume și posibilitatea de a impune un nou proiect roșu umanității.
      Din toate acestea rezultă că următorii ani sīnt cei mai periculoși īn ceea ce privește apariția unui conflict global, dar uniunea Moscovei cu Pekin-ul l-ar face puțin probabil. Īn același timp, principala noastră sarcină este să rămīnem liderul militar al noii uniuni, deoarece din punct de vedere civilizațional, posibilitatea absorbției de către China cu „paradisul” său digital este mai puțin teribilă decīt proiectul globalist SUA - Sodom.
      Rusia, ca civilizație unică, trebuie să rămīnă ea īnsăși și să nu fie o platformă pentru diverși hegemonii mondiali. Și pentru aceasta, este extrem de important pentru noi să ne menținem cultura și moralitatea tradițională, precum și să investim mult īn știință, educație și apărare. „Peresvet”, „Zircon”, „Avangard”, „Poseidon”, „Sarmat”, „X-102”, „Calibr”, „Bulava”, „Sineva”, „Lainer”, „Iars-24”, „Tu -160-M", „Tu-22-M3M"," PAK DA”,„ Mig-41”,„ Su-57”,„ Iarsen”,„ Borei”și „Haski” sīnt capitalul nostru principal. Gazul nostru, pădurea, petrolul și apa dulce, traseul nostru prin Marea Nordului, precum și coridoarele de transport Pekin – Rusia - Europa de Vest vor fi ale noastre doar atīta timp cīt vom fi īn viitor potenți militar-tehnologic.
      Īn ceea ce privește cooperarea militară cu RPC, este posibilă și necesară, dar pe o bază strict reciproc benefică, amintindu-ne constant că īn această alianță sīntem numărul unu și că așteptăm cele mai bune preferințe economice din partea partenerilor noștri.
      Īn ceea ce privește Occidentul, va continua īn mod clar să crească finanțarea pentru diverse mișcări „revoluționare” din Rusia, de la naționaliști la teroriști și separatiști, de la ecologiști și liberali la comuniști, precum și asediul continuu al economiei cu accentuarea inegalității sociale pentru a crea condiții sociale care să ducă la demolarea regimului politic. Așadar, o schimbare urgentă a blocului financiar și economic al țării noastre, despre care patrioții au vorbit demult, devine o necesitate vitală a regimului. Atīt timp cīt se menține cursul kudrino-siluanian (Kudrin, Siluanov – economiști ruși), ajustat pentru interesele personale ale Gref și Kirilenko (oligarhi), Rusia nu va primi niciun beneficiu din prietenia cu China - doar un statut de dependență colonială. Prin urmare, problema lustrației elitei post-Elțin și īnlocuirea ei cu una imperială orientată la nivel național este o problemă-cheie a securității statului.


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la