Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Dulci-k la Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Giurgiu
cauta Barbat
22 - 45 ani
Agora / Opinii / Un episod sirian  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
Rusia a īmpiedicat statul terorist Israel să aplice lovituri aeriene Siriei

LENTA.RU, 10 septembrie 2019

Aeronavele rusești Su-35S au fost ridicate īn aer de urgență īn noaptea de 9/10 septembrie de la baza aeriană Hmeimim și trimise īn sudul Siriei pentru a intercepta aeronavele de luptă israeliene. Acest lucru a fost raportat de Avia.pro citīnd propriile surse.

Rusia a īmpiedicat aeronavele israeliene să lovească Siria ca răspuns la un presupus atac cu rachete iraniene asupra teritoriului israelian. Publicația scrie că sistemele de apărare aeriană siriene erau īn totalitate pregătite să respingă atacul israelian, cu toate acestea, aparate Su-35S au fost cele care au intervenit.

Sub diferite pretexte, profitīnd de situația internă a statului arab, aviația sioniștilor atacă frecvent Siria.

La sfīrșitul lunii august, un Su-35S rusesc a interceptat un avion F-16- ul turc și l-a obligat să părăsească spațiul aerian sirian. Luptătorul turc intenționa să zboare īn sudul provinciei siriene Idlib īn ajutorul grupărilor teroriste īnconjurate de armata siriană. Conform Al-Masdar News, obiectivul aeronavei rusești a fost de a descuraja partea turcă la acțiuni militare īmpotriva statului arab.

Războiul din Siria a īnceput īn primăvara anului 2011. Principalii participanți la conflict sīnt forțele guvernamentale sprijinite de Rusia, Iran și milițiile libaneze hezbollah. De cealaltă parte sīnt grupări teroriste islamice și așa-numita „opoziție moderat㔠finanțate, antrenate și īnarmate de marile democrații ale planetei: Arabia Saudită, Turcia, Israel, SUA și sateliții lor din OTAN (NATO).



pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la