Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_clasik_ely
Femeie
24 ani
Hunedoara
cauta Barbat
24 - 80 ani
Agora / Opinii / Angela merge mai departe !  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
„Nu-i mai hrăniți !” - Angela Merkel a făcut o declarație profund anti-americană.

Rusvesna.su; 13-09-2019

     Īn ședința Bundestag-ului, Angele Merkel a cerut Germaniei să īnceteze hrănirea soldaților americani și să se concentreze asupra armatei sale. Merkel a adăugat că sistemul Războiului Rece, cīnd statele vest-europene sperau īn protecția Americii la toate amenințările externe, nu mai funcționează.
„Statele Unite și-au retras rolul de apărător al Europei, iar astăzi au un singur obiectiv - să forțeze partenerii să crească cheltuielile cu apărarea și să devină destinatarul final ale acestor fonduri.”
     Presa observă că Europa a suferit deja o īnfrīngere clară cīnd a permis Americii să invadeze „teritoriul bugetelor de stat” și să o găzduiască la nesfīrșit. De fapt, fiecare dintre statele membre ale OTAN (NATO) a recunoscut pierderea propriei suveranități īn schimbul unei apărări imaginare.

     Declarații similare au fost făcute anterior de președintele francez Emmanuel Macron, care a solicitat partenerilor UE să se debaraseze de parteneriatul transatlantic īn favoarea creării unei alianțe militare pan-europene care să țină seama de interesele țărilor de pe vechiul continent.



pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la