Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
GeorgianaBC Profile
Femeie
23 ani
Bacau
cauta Barbat
28 - 80 ani
Agora / Filme romīnești / Proprietarii de Stele (2001)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
membru Magnum

Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 1392
Proprietarii de Stele (2001)



Povestea de dragoste si supravietuire a unei tinere inginere in zilele “tranzitiei”. 
Lupta acesteia ramasa somera (in urma restructurarii intreprinderii unde lucrase) pentru supravietuire in conditiile unei societati aflata intr-o tranzitie prelungita. Infrunta, parcurgānd mediile la care e obligata sa apeleze, greutati nemeritate. 
O existenta plina de incercari, refulari si frustrari; totodata o sectiune cu un bisturiu impartial al lumii bucurestene. Se refugiaza in mitomanie ca sa se apere, ca sa blufeze si chiar sa cucereasca. Tineretea si umorul personajului ii stau in sprijin. Are un prieten, fost geolog, un macho cinic la care blazarea si sentimentalismul fac casa buna marindu-i farmecul atractiv. Tipul e angrenat in afaceri dubioase si nu ezita, fara scrupule, s-o implice manipulāndu-i sentimentele. Ea traieste dedublāndu-se, in plina defulare sexuala, acesta oferindu-i din plin iubirea carnala. Are norocul sa infiripeze o relatie extrem de tandra, in care se implica punānd la bataie farmecul discret si fantezia sa feminina, cu un investitor francez matur, liber sentimental, ce-i apreciaza tocmai personalitatea contradictorie. Ea invinge cu luciditate tentatia legaturii sale nestabile si se rupe de amantul ei. Completāndu-si pregatirea primeste un nou post. O asteapta o mare iubire incarcata de tandrete, viitorul anilor 2000 al “proprietarilor de stele”.

Drama
Regia / Savel Stiopul 
Distributia /  Dan Bittman, Monica Anghel, Heliana Popa, Ştefan Bănică Jr, Adriana Trandafir, Monica Ghiuţă, Pierre Henri Deleau, Costas Dumitrescu, Radu Gurau, Serban Georgevici



TVRip
689 MB
Dvix


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la