Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29 la Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
Agora / Filme romīnești / ★ Faci sau Taci (2019)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
membru Magnum

Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 1392
Faci sau Taci (2019)



Cu sprijinul autorităţilor spaniole, poliţia romānă pune la cale un plan īndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider.
Comedia se instalează odată cu vizita unui oficial spaniol care īi pune īn mare dificultate pe funcţionarii romāni. La „Hola, mamacita, Shakira, Pique” se rezumă tot vocabularul lor īn spaniolă şi cam tot atātea īnţeleg ei din directivele oficialului. „Pornim īn misiune, dar care-i aia?” Evident, lucrurile devin amuzante.
Noroc că există şi oameni competenţi care să se ocupe de intervenţia īn forţă. O echipă de șase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte, cu toţii se pun īn mişcare.



Regia / Iura Luncașu
Scenariu / Iura Luncașu
Dstributia / Augustin Viziru, Levent Sali, Monica Bārlădeanu, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Horia Brenciu, Giulia Anghelescu, Oana Moşneagu, Cristina Visterneanu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Ana Baniciu, Maria Popovici



MKV
Subtitrare / Engleza inclusa
Audio / Romana, Spaniola
250 MB
H264


Īn vestul ţării, traficanţii de carne vie īngroaşă numărul victimelor. Cu sprijinul autorităţilor spaniole, poliţia romānă pune la cale un plan īndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca organizaţia criminală şi a-l captura pe lider. O echipă de șase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte, cu toţii se pun īn mişcare.

★ faci sau taci (2019) faci sau taci (2019)cu sprijinul spaniole, pune cale plan şi

77.9KB


pus acum 4 ani
   
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
Faci sau taci (2019)
you tube






pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la