Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kalifa
Femeie
19 ani
Ialomita
cauta Barbat
19 - 32 ani
Agora / Filme romīnești / Īntālnirea (1982)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
membru Magnum

Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 1392
Īntālnirea (1982)



Īntr-un oraș aflat īn plin bombardament, un tānăr comunist primește greaua misiune de a se asigura de buna trecere a trei șalupe cu arme, īn dreptul canalului Sf. Gheorghe, īn urma unei diversiuni: explodarea cargoului german Linz, de unde provin armele destinate Crimeei, alături de un tovarăș necunoscut. I se īnmānează harta posturilor din zonă, cu parola Pescărușul alb. Califarul negru. Este redus imediat la tăcere de agenții Siguranței și harta este descoperită. De aici, īntreaga situație se complică și intră īn scenă o extraordinară poveste de viață și dragoste.
Īn peisajul melancolic al tristei Delte, un străin fuge de lume, intrānd īn grupul de pescari. Īși face īnsă un dușman īn Ifrim, un pescar bețiv. Īn urma unui denunț, străinul singuratic este adus la postul local de jandarmi... Este anchetat de un colonel nou venit īn sat, Filip. Suspiciozitatea și atenția pe care colonelul le arată față de cel mai mic detaliu atrag atenția jandarmilor.

Actiune
Regia / Sergiu Nicolaescu
Scenariu / Bujor Nedelcovici
Distributia / Sergiu Nicolaescu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Vladimir Găitan, Ioana Pavelescu, Colea Răutu, Vasile Popa, Gheorghe Dinica



DVDRip / MP4
636 MB
H264


...............................................



TVRip / MP4
815 MB
H264


Īntālnirea (1982) Īntālnirea oraș aflat plin tānăr comunist greaua misiune asigura buna

16.5KB


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la