Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lutsen
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Agora / Cărți īn limba romīnă / Alan H. Cohen  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Constantinis
Administrator

Din: pulbere de stele
Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 9154
Alan H. Cohen - Viața ca o țeapă
pdf      1,2 Mbit

     Cīnd viața īți este plină de țepe nu poți să-i īntorci pur și simplu spatele. Nu poți să o dai la o parte și să trăiești experiențe mai fericite. Cīnd ai ajuns atīt de departe, trebuie să reacționezi și să te trezești. Este un fel de invitație de a face ceva diferit. Complet diferit. Dacă buzunarul de la pantaloni are o gaură prin care cad banii, nu-ți cauți altă slujbă, ci astupi gaura.
     Viața ca o țeapă este o carte care ajută la dezvoltarea personală, dar mai ales emoțională. Spre deosebire de majoritatea cărților din această categorie, autorul acesteia vorbește foarte mult despre experiența personală și oferă totodată foarte multe sfaturi care au la bază exemple reale despre cum alte persoane au reușit īn viață sau au ratat, gīndind sau acționīnd īntr-un anume fel. Cartea ridică zece īntrebări al căror răspuns ar avea capacitatea să ne influențeze viața. Astfel Alan H. Cohen dorește să īl convingă pe cititor să īși radiografieze propria existentă răspunzīnd la īntrebări precum: Crezi că meriți să suferi?, Te bucuri de viață?, Spui da cīnd vrei să spui nu? Te lași condus de aparențe? etc. Īn acest fel, autorul vrea ca lumea să privească viața īntr-o lumină pozitivă și să aibă o abordare favorabilă īn ceea ce privește relațiile interpersonale. Cohen descurajează relațiile īn cadrul cărora nu te simți bine. Fie că sīnt relații romantice, relații toxice sau nepotrivite, toate trebuie abordate īntr-un mod care să ne aducă satisfacție īn viața personală pentru a ajunge īn final la un stadiu de armonie, lipsit de conflicte interioare dăunătoare atīt spiritului, cīt și trupului.
     Dezideratul acestui mic tratat antiratare este acela de a arăta cum să trăim viața īntr-un mod degajat și să ne bucurăm de ea, fără să gīndim că existența noastră este īn mare parte o capcană de-a lungul căreia trebuie să ne ferim de “țepe”. Īn funcție de aspectele pe care vrem să le rezolvăm pentru a ne simți mai bine cu noi īnșine, cartea are meritul de a demonstra că există īntotdeauna posibilitatea de a ne schimba atitudinea față de oameni sau lucruri și de a deveni mai flexibili, mai relaxați și, īn final, mai fericiți.


fileshare


MediaFire

alan cohen alan cohen viața     1,2 mbit     cīnd viața īți

22.3KB


pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la