Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
Agora | Inregistrare | Login

POZE AGORA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
Agora / Cărți în limba romînă / Colectie Carti  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Se poate sterge postarea

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
sokan
membru Junior

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 1
pot sa primesc si eu parola?

Multumesc!


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Sa vad!!!!! Esti inregistrat de 2 ani. Ai o singura postare.
Posteaza carti, muzica, etc.. si o sa o ai.
Toate cele bune.


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Am facut o postare pe "Romania Fan".
Sper sa nu vina cu mizeriile aici.
Sanatate!!!


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Observ cu surprindere ca am fost banat pe forumul Romania Fan.
Acolo am doar 7 postari, ultima din data de 1 ianuarie.
Nu am injurat si agresat nici o persoana.
Mare e gradina lui Dumnezeu!!!
O sa il intreb pe administrator de ce.


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
M-am lamurit,
Nu am primit nici un raspuns de la administrator. Din cate am inteles, de la un amic de pe Romania Fan, administratorul si moderatorul sant retrasi de foarte mult timp. In plus orice administrator/ moderator zdravan la cap ii bana pe cei care au inceput cu magariile si au tinut-o asa luni de zile. A fost banata  victima (pasaroi) si cu mine ( nu imi aduc aminte sa fi folosit cuvinte si expresii agresive, la mine ma refer).
In concluzie, se pare ca flacaii care fac scandal, au spart parola administratorului. Potrivit unui prieten nu e foarte greu sa spargi o parola de 8-16 caractere ( nu stiu, nu ma pricep).
Ca l-au banat pe pasaroi inteleg de ce. Omul i-a dat de gol, a aratat cine sant personajele. Baietii au spart parola mult prea tarziu. Potrivit prietenului meu, membrii s-au lamurit ce e cu voi, de foarte mult timp.
Eu am fost banat pentru ca zevzecii au tras concluzia ca sant pasaroi (nu pentru ca am postat parolat pe Agora). Ma lasa rece. Nu am postat carti pe Romania Fan. Banuiesc ca aceleasi personaje au inlocuit si postarile mele de pe Agora (cele de pe fileshare.ro) la inceput de ianuarie (pana atunci multe erau bune). Sant prea batran si bolnav ca sa ma mai ocup de ele.
In rest success. E nasol cand nebunii controleaza azilul.
Celorlalti va urez succes, in cazul in care doriti sa descarcati de la pasaroi. Nu il cunosc, nu am lucrat cu el. Nu stiu unde poanteaza. Dar nu pare omul care sa depinda de voi. Sant zeci de locuri unde se posteaza carti, cu activitate mult mai importanta ca a voastra. Pana si RI si VP sant la secole in fata voastra, desi nu mai sant ce erau pe vremuri.
P.S.: vad ca un personaj se leaga de mine pentru ca am postat parolat aici. Nu cred ca e treaba lui. Prin ianuarie, cand mai urmaream discutiile, am observat ca nu e prea inteligent si nu are memorie buna. Site-ul acesta e mort pentru ca s-au retras principalii contribuitori, Constantinis (el se ocupa si cu traduceri din limba rusa) si cu mine, cu ceva ani in urma. Aici exista, sau existau, mai multe carti decat pe site-ul comic numit Romania Fan. In plus tu nu ai facut nimic important. Doar ai mutat carti de pe scribd pe Romania Fan. Si din cate imi amintesc ai prezentat carti produse de edituri drept lucrate de tine. Prietenul mi-a povestit cum a demonstrat Pasaroi, in repetate randuri, ca esti hot, mincinos si scuzati-mi cuvantul, prost. Din cate mi-a spus amicul (nu stiu daca este asa pentru ca nu am citit) esti cam mitoman, in plus nu le ai cu logica. Asta e, nu santem toti buni.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Am revenit.
Vad ca individul are probleme mari. Mai nou se ocupa de mine, a uitat de Pasaroi ( Am aflat de la prietenul de pe Romania Fan). Sa inteleg ca urmaresti un site mort.
Mda,
Deci nu ai incarcat niciodata o carte format doc obtinute din epub si nu ai spus ca e corectata de tine (nu mai stiu numele cartii dar imi amintesc cand a spus Pasaroi ce faci)? Nu ai spus ca postezi epuburi cumparate (Parca Pasaroi a descoperit ca erau descarcate de pe scribd)?. Cat despre pdf-uri este evident ca sant facute de edituri sau scanate de diverse alte persoane. Din cate am inteles nu erai bun in prelucrarea lor. Daca imi aduc aminte ai postat “Ciocanul Vrajitoarelor”(format pdf) si te-ai rugat sa o proceseze cineva. Deci amicul meu avea dreptate, esti mitoman sau ai uitat discutiile ( eu sant un om cu probleme de sanatate nu uituc).
Cat despre bolsevici ai dat-o in bara. Membrii familiei mele nici nu puteau sa ceara intrarea in PCR. Dintr-un motiv foarte simplu aveau origini legionare. PCR-ul si anumite domenii de activitate+anumite facultati ne erau interzise inainte de 1989. Sotia mea avea aceleasi probleme. Prin anii ‘50-‘60 membrii familiei mele erau detinuti politici (reali nu imaginari).Si inca un lucru, nu toti legionarii au omorat romani, dar, in final foarte multi au facut puscarie. Este jignitor sa ma faci bolsevic.
Vai de mama ta!!!! Cred ca e timpul sa incetezi, esti din ce in ce mai penibil ( dar ai tupeu cu carul).
P.S. : pentru tine cine nu e de acord cu tine= bolsevic, cine cunoaste limba rusa=bolsevic, cine citeste literatura rusa=bolsevic, cine iti arata defectele=bolsevic, etc.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
In primul rand, dupa prostia cu bolsevicul, o persoana cu educatie minima, si-ar fi cerut scuze. Dar, cunoastem, tu nu multumesti si nu iti ceri scuze.
In al doilea rand prietenul ( eu am si prieteni) m-a informat, nu mi-a raportat. E o mare diferenta. Probabil pentru tine e acelasi lucru.
Nu este nici o problema sa postezi docuri rezultate din epuburi. Atata timp cat nu pretinzi ca sant lucrate de tine, conversia nu inseamna lucrat.
E pierdere de vreme sa mai comunic cu tine. Probabil sant singurul utilizator banat pe Romania Fan, chiar daca nu am injurat pe nimeni. Reamintesc, nici macar nu am postat carti.
Vin sarbatorile si prefer sa imi petrec timpul cu copii si cu nepotii. E o ocupatie mult mai placuta

Acum un lucru serios. Daca cineva doreste unele din cartile postate de mine cu mult timp in urma, carti care nu mai sant disponibile. Rog sa ma contacteze prin mesaj privat, in care sa spuna numele autorilor. O sa incerc sa le trimit cat mai repede posibil, dar dupa sarbatori. Va multumesc pentru rabdare si intelegere.


pus acum 1 an
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
sters

Modificat de Stelica (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Banuiesc ca ti-a luat cateva ore sa iti scrii discursul. Cel mai probabil ai copiat din diverse prezentari de pe net. Nu pari omul capabil de un discurs coerent si logic. Timp de luni de zile ai preentat neargumenta si fara dovezi (fiecare face ce poate).
Pe puncte ca sa intelegi:
-  „scursura” esti tu. Vorbesti si te comporti ca un gunoi. La rebeliune au participat un numar restrans de membrii (din cei peste 1000000 membrii, membrii din care au rezultat milioane de romani – pe care tu, cu nesitire, ii jignesti). In plus foarte multi legionari au fost voluntari pe front, nu luati cu arcanul ( inclusiv membrii ai familie mele + ai familiei sotiei mele), banuiesc ca familia ta a fost luata cu arcanul (daca a fost luata). Daca imi amintesc corect Blaga, Eliade, Cioran si altii au avut simpatii legionare. Au avut o priza formidabila in cercurile studentesti si intelectuale, pana au inceput sa sara calul. Ai mei nu au participat la rebeliune, nu au discriminat minoritatile, dar tot au facut puscarie (nu am pretins ca au fost bagati in puscarie toti membrii).
- tu ai prostul obicei sa faci condamnari in masa. Uiti un lucru, in Romania si in alte parti, judecarea si condamnarea se face individual.
- vad ca te-ai corectat copilul a redevenit copii. Sa intelegem ca „minorul” a redevenit „majori” angajati la multinationale.
- nu doresc sa combat cu tine pe o tema pe care nu o controlezi (din textul tau se intelege ca esti semidoct, copiezi fraze pe care nu le intelegi). Te-am informat de originea mea ca sa o lasi mai usor cu bolsevicul. Pentru tine cine nu e de acord cu tine e bolsevic. In plus nu am incercat nici un moment sa ma inscriu in Miscarea Legionara (dupa 1990). Nici in alte partide: PSD, PNL, PNT etc. Inca de la inceput de 90, era clar ca sant usor coruptibile. Inca de atunci peste 90% erau din PCR (oameni care nu aveau nimic in comun cu PNT-ul Si PNL-ul antebelic.Aparitia Miscarii Legionare dupa 1990 a fost reultatul decesului rapid din 1941. Prin aparitie s-a demonstrat clar ca i-a trecut timpul si nu are priza la romani.
- cred ca am citit mai mult ca persoana ta. In plus chiar cunosc istoria (nu am putut sa fac facultatea de istorie, era domeniu interzis pentru mine ca nemembru de partid). Probabil (nu stiu sigur) citesti si asa-zise carti de istorie scrise de ziaristi care se pretind istorici.
- cat despre scolile facute mai usor. Nu esti singurul cu facultatea facuta inainte de 1989. Cel mai probabil ai facut politehnica. Nu cred ca ai facut o facultate cu numar redus de locuri, eventual la uman. Eu am facut una la uman (din pacate nu istoria).
- este incredibil! Daca te iei dupa romani, nici unul nu a avut rude in PCR si evident, nimeni nu a cerut sa intre in PCR. Vorbim de un partid care a avut 4000000 membrii. Asa ca, te rog sa imi permiti, sa ma indoiesc de ce ceea ce spui. Mai ales, ca ai mintit in nenumarate randuri.
- Pasaroi s-a descris fizic dupa ce „Gasca vesela” ii tot dadea cu „tiganul”. Daca ai inteles ca facea apologia „rasei ariene” inseamna ca nu te ajuta capul.
- Cat despre limbaj, esti copil daca pui egalitate intre limbajul lui Pasaroi si al prietenilor tai vovar, pasarol si m( imi este jena sa ii mentione numele). Sa nu mai comentam, e pierdere de vreme. Nu sant aici sa il apar. Nu e treaba mea.
- eu nu ma lamentez. Eu informez. Repet nu am nimic in comun cu Feuer_Frei_. Nu stiu cine este si de ce a copiat numele meu de utilizator. Te rog sa il intrebi pe el. Este complet lipsit de logica sa creez pe Romania Fan utilizatorul Feuer_Frei ( cu vreo 3 ani in urma) Si apoi sa creez in decembrie Feuer_Frei_. Cred ca am spus pe 1 ianuarie, ca nu am nimic in comun cu el. Nu am postat carti pe Romania Fan (bine am facut). Este singurul loc in care esti bana si cand nu injuri.
- esti un om fara logica, fara bun-simt. Nu mai doresc sa reamintesc discutiile intre tine si Pasaroi. Cele in care iti reamintea scaparile, minciunile,deficientele de comportament si exprimare + alte chestiuni. Din pacate a avut dreptate in majoritatea cazurilor. Te-a citit extraordinar de bine. Te-a atras de multe ori in discutii in care iti demonstrai eduatia si cunostintele precare si insuficiente. Este incredibil de cate ori te-a prins cu minciuna (apropo mitoman =mincinos). In schimb el a fost constant in ce a spus, nu s-a contrazis in ceea ce a spus. Ca sa te citez in cazul tau „minciuna are picioare scurte”.
- iti imaginezi ca cea mai buna aparare este atacul. Este o eroare, mai ales cand nu cunosti nimic despre oponentul tau. Ai dat foarte multe informatii despre tine (fara sa iti dai seama), esti usor de citit, ai reactii predictibile.
- nu mai continua conversatia. Ai pierdut de foarte mult timp (nu am nici o contributie in asta). Partea proasta ca nu constientizezi asta. Iti pasa ce crede lumea despre tine. Mai ales acum cand crezi ca ai devenit VIP. Admiratia si respectul nu se obtin prin minciuna.
- in plus foarte multi membrii Romania Fan intra aici. Asa ca daca o faci aici sau acolo, tot aia e. Incerci sa recastigi un loc pe care l-ai pierdut de foarte mult timp. Cu cat te exprimi mai mult, cu atat esti mai usor de citit.

Plec sa ma joc cu nepotii. Parintii lor se ocupa sa nu devina ca voi. Santeti personaje care au cele mai rele apucaturi ale poporului roman (va credeti inteligenti desi santeti sub media nationala). Cand spun asta nu ma refer la Pasaroi. El a gresit cand s-a coborat la mintea voastra si a folosit un limbaj accesibil voua. Sper sa ocupe in continuare de carti. Sigur are unde sa le posteze. Am descarcat (pentru copii), cu mult timp in urma, postarea in care a avut si parola publicata (aveam deja peste 90% din carti). Nu am cerut niciodata parola de la el.
Initial eu doar mi-am exprimat nedumerirea cu privire la banarea mea. Nu am avut, nici un moment, intentia sa continui discutia. Ca de obicei, trebua sa comentezi tu pe Romania Fan, sa faci pe desteptul. Asa ai facut si cu Pasaroi, discutiile au fost pornite de voi, nu de el.
Probabil maine o sa fiu acuzat ca fac „propaganda legionara”. Asa cum ( fara dovezi) il acuzai pe pasaroi de bolsevism si putinism, doar pentru ca omul a studiat limba rusa benevol. Bine ca nu te legi si de Constantinis care traducea din limba rusa.
Am dedicat 20 de minute acestui subiect. Sper sa nu mai imi pierd timpul cu semidoctul de servici, care se pretinde mare intelectual.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
revin cu o mica adaugire.
Parintii tai cei simpli si muncitori care te-au crescut cu frica de Dumnezeu, nu te-au invatat cel putin 3 lucruri:
- sa nu minti
- sa nu furi
- sa nu razi de bolile altora.
Nu au fost invatatori prea buni ( in cazul in care nu s-au prins de tine aceste valori), ori nu aveau aceste valori.
Nu i-am cunoscut. Alege varianta corespunzatoare.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
sters

Modificat de Stelica (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Mda,
Marlanul ma corecteaza . Nu imi pierd timpul sa mentionez toate greselile gramaticale si toate literele mancate de tine + de cate ori ai folosit termeni pe care, era clar, ca nu ii intelegi. Nu imi pierd vremea sa te educ. In plus, cred ca ai aflat: numarul de greseli creste, pentru orice persoana, cand tasteaza si citeste de pe ecranul calculatorului ( mai ales cand are probleme de vedere).
Da, am inteles tu esti copil bun, crescut de muncitori simplii si cu frica lui Dumnezeu. Banuiesc ca lucrau in fabrica si luau de acolo un cornier ( pentru balcon), un surub, ceva. Ca multi dintre romanii muncitori si cinstiti. Vai de mama ta!!!
Ataci, ca un mitocan, si te miri ca ti se raspunde. Nu am inceput eu cu injuriile. Asa ati facut si cu Pasaroi, voi ati inceput si el era de vina!!!
Inca un lucru la un milion de membrii (legionarii) si patru milioane PCR, este imposibil (statistic vorbind) sa nu ai rude apropiate fosti membrii. Securisti, mai greu, ca au fost putini. Oricum, la cat ai mintit, cine te mai crede? Nu mai conteaza o minciuna in plus.
Nu te-au invatat parintii, aia buni, sa o lasi mai usor? Macar de craciun si pasti (paste)?
Dupa cum ti-am mai spus, nu sti cand sa taci. Probabil nu te-au invatat parintii asta. Esti penibil.
Esti fara speranta. Banuiesc ca parintiii si copii tai (sau copilul tau) au avut/au aceleasi probleme. Ce se naste din pisica, soareci mananca. Problemele educationale, se transmit in neam, multe generatii.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Inca un lucru. Era dificil pentru parintii tai sa aibe parinti si bunici securisti ( concluzie din "nu au fost securisti si nici nu au avut parintii sau bunicii securisti"). Ca tot te lauzi cu cunostintele din domeniul istoriei. Probabil esti pensionar sau aprope de pensie.
Esti incoerent.
E logica elementara draga Watson!!!

P.S.: Daca nu te potolesti, promit un lucru, daca gasesc unde posteaza Pasaroi ( site-uri publice) o sa postez linkul aici. Din cate am inteles posta, pe Romania Fan, pentru a ajuta un numar redus de oameni (nu stiu cati), care nu aveau acces la siteurile lui. Probabil, o sa ii fie usor sa identifice pe cei care au primit carti de la el.
E bine sa te gandesti la asta.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
sters

Modificat de Stelica (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Am citat din tine „nu au fost securisti si nici nu au avut parintii sau bunicii securisti”. Poti sa imi explici? De aici se intelege ca parintii tai nu au fost securisti si nu au avut parinti si bunici securisti. Sau nu esti in stare sa te exprimi corect.
Nu imi explica mie despre Pasaroi. Trebuia sa te lamuresti cu el cand ai avut ocazia.
In privinta ta, vovar, m, etc. Cam avea dreptate omul. Aveti aceleasi erori de exprimare si subliniati aceleasi probleme in privinta lui. Omul a demonstrat si argumentat bine niste lucruri.
Chiar nu am nici o legatura cu Feuer_Frei_. Nu stiu de ce nu a aparut Stelica_. E o mare diferenta intre noi doi. Eu nu mint, nu fur, nu rad de problemele medicale ale oamenilor. Nu mai vorbesc de alte deficiente pe care le-ai demonstrat in mod repetat.
Si acum, tot tu ai inceput discutia. Nu eu. Pornesti cu magariile, o incasezi si apoi incepi sa faci pe victima.
Citeste postarea veche de 5 zile. Nu am spus nimic despre tine pana nu ai inceput cu comentariile pe Romania Fan.  Eventualele mele cuvinte discutabile, au aparut dupa ce ai avut tupeul sa comentezi aici, intr-un mod marlanesc.
Se pare ca si eu trebuie sa iti traduc din romana in romana.
Repet, daca nu taci din gura si nu dispari, o sa postez linkul lui pasaroi ( in cazul in care il gasesc).
P.S. : am prieteni (fosti colegi de liceu, toti cu studi superioare) care au lucrat in domeniul petrolier, dupa 90 in strainatate ( nu spun la ce companii: foarte mari, mari si mici). Ce ti-a spus el si Belvedere e real. Unii au timp liber mult. Si fac bani foarte multi.  Cred ca si broscoiul (parca) a spus ca forajistii ( Pasaroi a negat ca este) au o zi libera la o zi lucrata, cei care lucreaza in seismica petroliera au 1 zi libera la 2 lucrate ( parca Belvedere ti-a spus asta). In rest nu pot sa iti spun altceva. Domeniul petrolier este foarte flexibil si, cand au nevoie de anumiti oameni, sant foarte flexibili ( mai ales cand anumiti angajati le produc foarte multi bani). Chiar se pot retrage la 50-55 de ani. Dar, cand pretul petrolului scade, foarte multi isi pierd locurile de munca. La urmatorul boom companiile ii reangajeaza, pe unii cu salarii mai mari decat cele de la concediere.
Cat despre faptul ca l-a snopit pe unul in parc. Din cate am inteles a fost in legitima aparare (nu mai imi amintesc toate amanuntele). Din ce a spus este un tip masiv. In plus am inteles ca, de atunci, a evitat orice conflict fizic ( daca imi amintesc l-ai facut las pentru asta). Eu cred orice ( sau aproape orice) pana la proba contrarie. Pornesc de la premiza ca oamenii spun adevarul. In general, cei care nu mint, nu se contrazic
Inca un lucru: Pasaroi nu si-a sters postarile si nici nu le inlocuit cu injurii la propria persoana. Postarile i-au fost sterse dupa ce a fost banat. E clar?
Nu ma intereseaza de conflictul vostru.
Eu stiu un lucru, am avut 5-6 postari si am fost banat, desi, nu am jignit pe nimeni. Nici maca nu i-am luat aparare lui Pasaroi. Doar am spus ca nu sant Feuer_Frei_. Si l-am sfatuit pe m, in caz ca are probleme cu Pasaroi, si acesta are carti de la el, sa le ceara in mod decent. Vad ca nu a revendicat nici o carte postata de mine pe Agora. Toate postarile mele au fost foarte decente.
Am sentimentul ca nu crezi in prostia Feuer_Frei = Feuer_Frei_. De ce sustii altfel nu inteleg.
Daca te ajuta capul, e mai bine sa te opresti si sa iti vezi de treaba. Daca continui in felul acesta, nu faci decat sa intaresti ce a spus Pasaroi. Pe mine nu ma convingi. In 7-8 luni ( am urmarit persona pana in ianuarie, de atunci mi-a povestit prietenul de pe Romania Fan) prin observare mi-am format o parere definitiva ( fara argumente solide e greu sa mi-o schimb).

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Va ca Vovar a fost banat dupa ce ai inceput discutia cu mine aici. Ciudat.
Va ca m, pasarol, saw, si alti utilizatori creati in timpul sarbatorilor  sant bine mersi. Cu toate ca  au debitat doar injuraturi.
Daca imi aduc aminte corect ( sper sa nu ma insel) Pasaroi nu a mai injurat dinainte de Craciun. In schimb a incasat la greu. Nu pot dovedi pentru ca i-au fost sterse postarile.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
sters

Modificat de Stelica (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Citez din mine "am prieteni (fosti colegi de liceu, toti cu studii superioare) care au lucrat in domeniul petrolier" . Daca ai inteles altceva ai probleme. Nu mai cita din memorie. In locul meu cum enuntai?
Cat despre lipsa cratimei se intampla si la case mai mari ( multumesc am corectat). Nu mai spun nimic de textele tale, este inutil. In pus ti-am exlicat anterior cu tastarea si cititul pe ecranul PC-ului? Este usor cand scrii sau citesti dintr-o carte. Pe ecran se pierd multe greseli.
Nu eu m-am legat primul de originile tale. Se pare ca nu intelegi ce ai scris inainte.
Iar folosesti termeni pe care nu ii intelegi. Am inteles ca psihopatii de obicei sant mitomani. Surpriza sant ca tine.
Da e timpul sa te opresti. Te faci de ras in continuare. Esti penibil.
Minti, furi si iti bati joc de problemele medicale ale oamenilor. De obicei se mostenesc in familie. Banuiesc ca le-ai deprins de la parinti si le-ai pasat la copii. E demonstrat statistic.

Te legi de mici greseli ca sa distragi atentia de la adevaratele probleme. Nu tine baiete.
Asa ai facut si cu pasaroi.  Baiete esti predictibil si penibil.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
sters

Modificat de Stelica (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Domeniul petrolier este intamplator articulat. Am corectat lipsa cratimei.
Esti fericit acum?
Nu fac urari de bine marlanilor. E clar?
Am adaugat cratima in mi-a. Nu mai bate campii.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Nu este vorba de psihopatie.
Este vorba de hiperglicemia omului. Ai inteles?
In plus , sa acuzi un om de probleme psihice pentru ca nu este de acord cu tine. E nesimtire. Metoda folosita de organele statului inainte de 89. Erau declarati nebuni.
Am inteles, ca oricum, nu intelegi termenul de psihopat.


pus acum 1 an
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
sters

Modificat de Stelica (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Si tu cum esti?
Sa intelegem ca esti tanar? Parca ti-ai facut facultatea inainte de 1989. Nu esti prea tanar. In mod normal esti trecut de 60.
Du-te si mai ia o bauturica. Se repeta povestea de sarbatori.
Inca un lucru nu te-am facut eu marlan.  Eram prea tanar sa fac copii. ai fost educat de parintii tai. E clar?
El minte si apoi ii acuza pe altii de minciuna. Halal caracter.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
sters

Modificat de Stelica (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Ba da, Ai ras, ca prostul, de hipoglicemia ( scuze, poate am scris hiper, din greseala) lui Pasaroi ( era prin postarile anterioare Craciunului. Ori minti, ori esti senil. Probabil minti.
Revansard? De unde ai ajuns la concluzia asta? Nu doresc revenirea legionarilor ( daca asta este concluzia ta). Ei au aparut, si s-au inmultit, datorita coruptiei din PNL si PNT ( scrie si in cartile de istorie). In plus in perioada interbelica extremele s-au ridicat ( multumita clasei politice de atunci).
Nu se pot rezolva toate problemele de vedere prin inlocuirea cristalinului. Nu toate problemele de vedere rezulta din cataracta. Dar asta nu este problema ta. Nu cred ca esti consultant pe probleme medicale.
Desi am o varsta avansata inca dispun de majoritatea dintilor mei. Rezultatul a doua periaje pe zi, din pruncie. Una din bunicile mele a pierdut primul dinte la 65 de ani. Rezultatul consumului redus de zahar + consumului de fructe.
In rest  am reusit tot ce mi-am dorit (dupa 89).  Eu si sotia mea am recuperat toate casele si terenurile familiilor noastre. Sant suficienti bani pentru cateva generatii. In plus copii mei lucreaza in Romania. Fiecare lucreaza in domeniul dorit. I-am educat bine. Nu mint, nu fura, nu rad de problemele altora. E clar?
Corect cu privire la rautate si ranchiuna. Cred ca este bine daca iti urmezi sfaturile. Nu de alta, dar se intelege altceva din postarile tale. Din pacate se spune ca, copii platesc pentru pacatele parintilor. Mare atentie. Nu ii mai face pe altii paranoici si psihopati. Nu se stie ce surprize iti apar in familie ( Dumnezeu are mult umor).
Nu iti fac urari de bine, dar nici nu te "blestem" ( ca sa fie clar). Esti doar un personaj marunt si meschin. Multe din chestiile spuse de tine reflecta mari nemultumiri si probleme.
In timp ce ma conversez cu tine inclin sa ii dau dreptate lui Pasaroi. Din ce in ce mai mult.  Te-a citit incredibil de bine.
Scuzati eventualele litere si cratime mancate. Nu mai explic din nou.
Repet : omul inteligent stie cand sa taca. Nu e cazul tau.
Acum am treaba, nepotii ma asteapta.  Toata familia locuieste in aceeasi vila. Evident in apartamente diferite. Cladire redobandita.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
sters

Modificat de Stelica (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Te citez din nou "nu cred ca esti consultant pe probleme medicale"
De unde ai tras concluzia ca, am spus ca, sant expert in oftalmologie? Am spus ca am probleme cu vederea + alte probleme de sanatate. Cand ai probleme, medicul iti spune ce se poate face. In plus anumite boli apar datorita stresului si factorilor ereditari ( stres inainte si dupa 89, multi nervi mancati cu retrocedarile).
Daca nu ma insel in "rahatul" asta de tara traiesti si tu (e si rezultatul muncii tale). Scolile private sant cele mai slabe in Romania. „Rahatul” asta de tara are si chestii bune. Are si oameni generosi.
Nu este patriotism geniule. Patrioti erau cei din care ma trag ( au fost voluntari in 1877, 1916, 1941 – o parte au murit). Nu mai combat cu tine pe problema. Copiii mei au ramas in tara pentru parintii lor. Au decis singuri. Au primit oferte in strainatate ( Marea Britanie, SUA, etc.), la terminarea studiilor universitare, dar au refuzat. Nepotii, la randul lor, vor decide daca raman sau pleaca.
Te citez "Nu am atatea case si acareturi, nu sunt latifundiar, dar nici nu cer de la altcineva" (nici eu nu sant latifundiar, toate cladirile si terenurile sant in orase) sa inteleg ca eu le-am cerut de la altcineva? Nu copile, au apartinut familiei mele (cu acte in regula, nu le-am luat cu martori si acte false) inainte de nationalizare (multi, din neamul meu, au murit in puscarii inainte de a avea urmasi directi). Ca au stat oameni in ele, e altceva. Probabil, dupa tine, nu trebuia sa le revendic. Au fost intretinute de stat, nu de chiriasi. Cu exceptia vilei in care locuieste familia mea, in celelalte case au ramas chiriasii. Noi ne ocupam de cladiri (normal sant ale noastre). Este normal sa detin ce a fost cumparat sau construit de familia mea. Se pare ca nu respecti dreptul de proprietate (ai stat cumva in casa nationalizata?). Asta se pupa cu obigatia oamenilor de a da carti unor specimene ca tine ( ai aruncat cu rahat in Pasaroi si Costachescu, sa nu mai combatem pe tema).
Mi-am cerut scuze , anterior, pentru litere si cratime mancate. Asa esti tu, cand o iei peste ochi, deviezi atentia la altceva. Asa ai incercat sa faci si cu Pasaroi. Te-a pleznit in draci.
In rest, vad ca iti creste agresivitate de Craciun si Paste. E nasol cand nu ai copiii langa tine.
Asa ai facut si cu Pasaroi de Craciun. Spre deosebire de voi, omul nu a injurat in timpul Craciunului (cred ca nu ai observat asta).
Ai sperante sa ai ultimul cuvant? Probabil, trebuie sa stau si sa iti inghiti prostiile si mitocaniile. Cat timp, arunci tu cu rahat, nu e nici o problema, marlaniile tale sant exprimari decente.
Inainte de 89 se spunea "ca "virgula" copiii" - in acest fel se accentua ca, persoana in cauza, stia de cacofonia comisa. Se pare ca nu cunosti toate chestiunile de atunci. Se pare ca Pasaroi avea dreptate. A spus ca esti un tinerel care se da de pensionar ( esti sau nu pensionar?, esti sau nu politehnist?, cam asta se intelegea cu rezistenta materialelor). Scuze ca nu te cred, ai mintit mult prea mult.
Un mincinos si hot ma face pervers. Asta e prea mult. Nu mai vorbesc de alte pacate. Nu cred ca mincinosul isi educa copilul sa nu minta.

Citez din mine cu 6 zile in urma:
_______________________________________________________
Observ cu surprindere ca am fost banat pe forumul Romania Fan.
Acolo am doar 7 postari, ultima din data de 1 ianuarie.
Nu am injurat si agresat nici o persoana.
Mare e gradina lui Dumnezeu!!!
O sa il intreb pe administrator de ce.
_______________________________________________________
Asta era tot.
Ai inceput discutiile. Este inutil sa ii raspunzi lui Pasaroi acum. E cam tarziu.
Un om inteligent, cand face o prostie sau e prins cu minciuna, tace. Revine cand uita lumea. Se pare ca iti place sa fi in centrul atentiei. Sa nu uite lumea ca esti hot, mincinos, prost si ingamfat. Stai in centrul atentiei, nu conteaza pretul. Crezi ca te mai crede lumea? Eroare.
Pasaroi a demonstrat ca esti un micut „analfabet functional”. Nu ajunge sa copiezi de pe net si sa folosesti autocorectul ( cu programe fara licenta probabil). Ai demonstrat ca nu intelegi ce spui.
Esti plin de ura, invidie, venin. Eu nu urasc nici macar comunistii (au facut cat i-a dus mintea). Familia mea a patimit mult din cauza unor specimene ca tine. Pari educat de un secretar de partid ( scuze daca ma insel).
Nu te-au invatat parintii tai (parca erau cu frica lui Dumnezeu) sa respecti Pastele si Craciunul ( sau anumite chestiuni sant optionale)?
Prima postarea fost citita doar de 30-40 de persoana. De cand ai inceput sa postezi ( intai pe Romania Fan) sant peste 100 pe zi. Probabil, majoritatea, de pe Romania Fan. Ei, cel mai probabil, sant lamuriti cine esti. Continua sa te dai in spectacol. Bafta.

Imi cer scuze, din nou, pentru literele si cratimele mancati + pentru cacofoniile intentionate (nu petrec mai mult de 20-30 minute pentru raspuns, in plus scriu direct pe forum, nu in word). Stelica nu raspunde la atacuri si intrebari (ca nu poate). El se ocupa de analiza si calitatea textului ( omul face ce poate). Eventual raspunde dupa 3-4 luni ( nu persoanei care l-a atacat)
Cobor la nepoti. Sant un om norocos. Finalul meu o sa fie in mijlocul familiei. Nu o sa mor singur. Mi-am educat bine copiii. Copiii mei isi educa foarte bine copiii. Sa nu minti, sa nu furi, sa nu razi de problemele altora (asta a fost o problema majora pentru familia mea), sa nu invidiezi – sant reguli transmise din generatie in generatie. Transmise si respectate.
Pana marti nu mai loghez. Eu respect sarbatorile. Am incercat, din greu, sa evit limbajul licentios.

P.S:Comiti o eroare regretabila, nu este prietenul meu. Ca e banat pe RI stiam. A spus-o omul, cu cel putin un an in urma, intr-o discutie cu unul de pe RI ( nu mai stiu cum il cheama pe respectivul). Din cate am inteles, a fost banat pentru refuzul de a posta imaginea cu coperta pe forumul cu carti in limba engleza. In plus in ultima postare , copiata de amicii tai de pe RI, s-a exprimat decent ( postarea confirma ce a spus). Din cate am inteles, din postarile lui, el nu are utilizator pe VP. Dar a recunoscut ca are acces la cartile lor. Este imposibil sa aibe utilizator acolo. Inclin sa il cred, pana la alte probe. Am si eu cont pe VP (de cel putin 3-4 ani , cedat de un amic - nu este Feuer_Frei), nu am vazut postari sub acest utilizator. Nu stiu, poate dupa scandalul pe RI sau pe Romania Fan, cineva a incercat sa creeze acest utilizator. Cineva a creat la voi utilizatorul Feuer_Frei_ (ca nu a putut Feuer_Frei). Daca imi amintesc corect, la voi a avut 2-3 postari pentru administratorul VP inainte de Craciun ( este complet stupid sa incerce sa creeze un utilizator VP de Craciun). Minti (in nota obisnuita) sau esti prost informat. Daca imi amintesc corect, pe VP, doar 2-3 utilizatori au fost banati pentru stergerea postarilor cu carti ( nu imi amintesc numele lor, au trecut 3-4 ani de atunci), nu pentru injuraturi sau discutii in contradictoriu. Am o memorie destul de buna. Poate sugerezi ca esti administratorul de pe VP si l-ai banat? Asta trebuie sa inteleg?
Repet. Nu am discutat cu el niciodata. Nu am schimbat mesaje cu el pe Romania Fan sau in alta parte. Daca avea intentia sa posteze aici, posta inainte sau dupa banarea pe Romania Fan. Iar vorbesti in necunostinta de cauza. Nu cred ca stii cati oameni vorbesc cu mine. Dupa cum ai obsevat, nu am postat carti la voi. Cand anumite persoane cereau anumite carti (de care dispun) le-am dat cartile prin mesaj privat. Nu le postam public (dreptul meu). Asa mi-am facut prieteni pe Romania Fan. Am dat cartile neconditionat, unii utilizatori mi-au trimis si ei carti.
Pe Agora am postat prima data parolat, dupa scandalul pornit de voi pe Romania Fan. Dreptul meu.
Nu stiu ce intentioneaza, nici nu ma intereseaza. E treaba lui. Vad si la tine mentalitea intalnita pe VP si RI. Baieti nu aveti exclusivitate. Exista, cel putin, 20-30 ( cateva pe 3xforum) de locuri unde se posteaza carti. Am inteles, tot din postarile lui, ca e membru in 2 forumuri private (unul pe un NAS). Dupa cum ti-am promis, daca aflu unde posteaza o sa postez linkul aici ( nu stii cand sa taci). Destui utilizatori Romania Fan intra pe Agora din cand in cand, Nu conteaza ce spui si ce faci tu.
Poti sa faci analiza pe text 100 de ani. Tot mincinos, hot si prost crescut ramai. Cu mari lipsuri in educatie si cu valori morale flexibile. De inteligenta nu mai vorbesc. Cei prosti se cred geniali ( mereu).
Pai gogule, ca am uitat sa iti spun . De craciun tu si inca unul  tot comentati respectul fata de sarbatori. Acum nimic. Si vorbesti de ipocrizie...

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
sters

Modificat de Stelica (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Te citez din nou "Nu am atatea case si acareturi, nu sunt latifundiar, dar nici nu cer de la altcineva"
Citeste in continuare poate intelegi ce am spus. Nu ma mai obosesc sa iti explic.
Daca imi amintesc corect, pana in 89, pentru a face Istoria trebuia sa ai carnet PCR. Cand am facut facultatea nu mai exista interdictia pentru toate facultatile. Istoria, Dreptul, Academia Militara, Securitatea ( se echivala cu Dreptul) si alte multe chestiuni au fost interzise pana in 1989 (nu doar in anii 50-60). Trebuia sa cunosti chestiile astea daca ai facut facultatea inainte de 89. Parintii mei au facut studiile superioare inainte de razboi. Nu cred ca am 10-15 ani in plus fata de tine( nu am 70 de ani).
Anumite firme mari au facut (poate mai fac) recrutare in ultimul an de facultate, cereau recomandari de la profesori. Copii mei au primit oferte ( nu am spus ca multe). Recrutarea in ultimul an de facultate nu s-a facut in toate facultatile (multe facultati romanesti sant inutile in strainatate). Lasa vrajeala cu „strugurii sant acri”.
Perfect daca ai incheiat. Ai incheiat o chestiune care nu trebuia inceputa. Nu ai fost mentionat cu 6 zile in urma (nici nu aveam de gand sa te pomenesc). Simti nevoia, probabil, sa ajungi in centrul atentiei. Te socotesti important si de neinlocuit. Eroare.
Fiecare intelege ce poate si cat poate. Se considera batran sau nu.

Modificat de Feuer_frei (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
sters

Modificat de Stelica (acum 1 an)


pus acum 1 an
   
broscoiu
membru Junior

Inregistrat: acum 12 luni
Postari: 3
sters

Modificat de broscoiu (acum 12 luni)


pus acum 12 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Salutari baieti,
Noutati de pe Romania Fan!
Am avut dreptate, parola de pe Romania Fan este sparta de nebuni.
Potrivit prietenilor mei, Pasaroi a postat ieri un pachet de carti. In cateva ore Stelica a postat si el o carticica ( din cate am aflat nu mai postase omul de vreo 3 saptamani, postarea a devenit urgenta).  Apoi Pasaroi a fost banat, evident, omul nu a spus nimic rau de nimeni. E clar, Stelica si compania au spart parola administratorului sau a unui moderator. Cand nu produci, BANEZI.
Banuiesc ca, omul , a avut timp sa dea parola persoanelor din lista sa (banuiesc, nu sant sigur).
Cel mai probabil o sa ma baneze si pe mine acum. E o chestier care nu ma intereseaza. Nu am postat si nu am de gand sa postez carti pe Romania Fan.
O sa ma tin de promisiune. Cand descopar unde posteaza Pasaroi, o sa va informez pe acest site.
Sa aveti o zi buna.
P.S.: anticipat, cer iertare pentru eventualele erori. Pentru analiza gramaticala e necesara cunoasterea partilor din propozitie (nu cred ca le cunosti). Repet, nu am nimic in comun cu Pasaroi. Nu continuati cu teoria conspiratiei., ca nu tine.
Plec la nepoti. Eu am si nu imi este rusine cu ei. Sant bine educati si inteligenti.

Modificat de Feuer_frei (acum 10 luni)


pus acum 10 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Marlanii de pe Romania Fan recidiveaza.
Pseudo adminstratorul ( sau pseudomoderatorul)
Au inlocuit linkul pus de pasaroi  ( valabil 7 zile)
cu o porcarie care dovedeste ca flacaii sunt manelisti sau, dupa cum ii numea pasaroi, nespalati.
Cand modifica un moderator sau administrator nu apare nota de modificare.
Stelica, asta dovedeste, inca o data, cine esti. Si nesimtit si prost. Inca o data dovedesti educatia "aleasa" de la parintii buni crestini. De ce educatie au avut parte copii tai nu mai vorbim, e pierdere de vreme. Cine se naste din pisica (rahat mananca).......

Modificat de Feuer_frei (acum 10 luni)


pus acum 10 luni
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
Nu ai nicio dovada si faci acuzatii fara acoperire!
Dovedeste ca esti cum am spus inainte (ai observat ca am sters ce am scris eu si am lasat sa vada toata lumea porcariile tale), mos prost si basinos.
Inchei cu celebra injuratura din film: mama voastra de legionari! (poti sa citesti si bolsevici, pentru mine sunt toti la fel  - lepadaturi)

P.S. Nu te mai bag in seama, poti sa mananci rahat cat vrei pe forumul tau defunct!
Nu meriti nici dispretul meu!


pus acum 10 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252

Stelica a scris:

Nu ai nicio dovada si faci acuzatii fara acoperire!
Dovedeste ca esti cum am spus inainte (ai observat ca am sters ce am scris eu si am lasat sa vada toata lumea porcariile tale), mos prost si basinos.
Inchei cu celebra injuratura din film: mama voastra de legionari! (poti sa citesti si bolsevici, pentru mine sunt toti la fel  - lepadaturi)

P.S. Nu te mai bag in seama, poti sa mananci rahat cat vrei pe forumul tau defunct!
Nu meriti nici dispretul meu!

Vorbeste un putoi care a pretins ca e in varsta ( intre timp a uitat). Ba , boule, daca era o tara de adevar in ce ai spus, ai minim 65 ani ( inseamna ca esti batran, ai demonstrate anterior ca nu le ai cu matematica). Evident nu ai. Cunosti perioade pre 1989 doar din povestile parintilor si din carti. Probabil taticul tau ( cel cu frica de Dumnezeu) ti-a povestit de rezistenta materialelor ( aia predata in liceele industriale). Nu mai dezbat si alte prostii pe care le-ai debitat, e pierdere de vreme. Sub numele de m* ai injurat ca un interlop ( mostenire de familie, cel mai probabil). Copiezi , de pe net, si nu esti in stare sa separi informatiile utile de cele inutile. Nu intelegi ce citesti ( adica esti analfabet functional)
In rest ce sa spunem:
- A zis pasaroi ca nu bea ai copiat informatie.
- Am zis eu ca am case - ai copiat informatia. Daca spune-ai ca ai o casa era prosibil. Pana in 2000 era aproape imposibil, in Romania, sa faci un credit pentru locuinta. Tu repede, ca ai locuinte. Probabil locuiesti si acum cu parintii ( aia pe care i-ai ingropat).
- te incurci in minciuni ( semn de prostie)
P.S.: In cel mai fericit caz ai 60. Poti sa iti dai seama cum am ajuns la aceasta cifra? E matematica elementara.
M-da ai sters postarile. Ai sperat sa nu observ prostiile debitate.

Modificat de Feuer_frei (acum 10 luni)


pus acum 10 luni
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
Daca nu ai fi un bou batran si nu ai gandi cu partea dorsala in loc de cap, nu ai crede cu matematica ta elementara, ca un ins de 60 de ani este capabil sa sparga parole.
Tu esti in stare? Pun pariu ca sunt zile in care nu iti aduci aminte unde ai pus ochelarii!
Asa ca iti spun pe limba ta - Pasol la hazna, tavarisci!
Stiu ca o sa dai replica pentru ca nu poti trai fara asta, dar eu nu ma obosesc sa iti raspund. Cu cretinii nu am ce sa discut!


pus acum 10 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Ba BOULE!
Tu nu prea intelegi.
Nu cred ca ai 60 de ani. Esti un magarus care a pretins ca este in varsta. Cel mai probabil nascut dupa 89.
Fa bine si dispari. Iar te faci de ras. Tu minti cum respiri.
Dupa cum ti-am spus am origine in legionari. Tu, cel mai probabil, ai origine in PCR-isti scolarizati la seral ( aici nu vorbesc de facultate facuta la seral). Daca nu intelegi o sa iti traduc in continuare.


pus acum 10 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Baieti. Acest personaj a pretins ca e pensionar. Apoi nu a mai fost pensionar.
E foarte prost si cu memorie 0 ( probabil de la alcool in exces)
El porneste discutiile si apoi se mira cand o incaseaza.
Cainii mei ii sant superiori la IQ. Da am caini.


pus acum 10 luni
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16

Feuer_frei a scris:

Baieti. Acest personaj a pretins ca e pensionar. Apoi nu a mai fost pensionar.
E foarte prost si cu memorie 0 ( probabil de la alcool in exces)
El porneste discutiile si apoi se mira cand o incaseaza.
Cainii mei ii sant superiori la IQ. Da am caini.



Nu pot decat sa ma amuz. Te adresezi unor baieti care nu exista.
Pe acest forum defunct, numai tu si cainii tai mai intrati!
Apropo cand spui - Da am caini - dupa da se pune virgula.
Vezi, treaba cu seralul e valabila in cazul tau.
Pe timpul tau de glorie bolsevica, unii faceau asa numitele facultati muncitoresti de un an la Moscova si veneau inapoi in tara cu diplome de ingineri, profesori, etc.
Nu te mai obosi. Esti ridicol!

P.S. Eu postez numai pe romaniafan. Nu stiu cine e cel care l-a banat pe Pasaroi, dar ma bucur ca a eliberat forumul de un psihopat periculos!

Modificat de Stelica (acum 10 luni)


pus acum 10 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Mda. Era o moda in perioada comunista. La Moscova erau trimisi , pentru studii, rudele detinutilor politici. Cred ca traiesti intr-o realitate paralela ( sau ai probleme psihice majore). Astept informarile despre Atlantida, nazisti pe Luna, tara Luanei, etc.
Vezi ca si tu, copilas, mananci virgule si litere. Eu nu fac analiza pe text. Inteleg ce spui, este suficient.
Ca de obicei: mincinos, prost, mitocan. Nebunii ii fac pe altii nebuni .
In rest, in nota obisnuita, nu intelegi ce citesti.
Spor la mancat Rahat! Probabil iti  prieste.
P.S.: nu mai imi pierd timpul sa repet ce am spus si ce a spus pasaroi. E pierdere de timp. Tu intelegi greu.

Modificat de Feuer_frei (acum 10 luni)


pus acum 10 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Sters

Modificat de Feuer_frei (acum 10 luni)


pus acum 10 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
"Wilbur Smith & David Churchill - Strigat De Razboi"
Format: docx, mobi, epub
Cartea se cere prin mesaj privat.
Link valid 30 zile.


pus acum 10 luni
   
broscoiu
membru Junior

Inregistrat: acum 12 luni
Postari: 3
Buna dimineata.Pot primi si eu
"Wilbur Smith & David Churchill - Strigat De Razboi" ?


pus acum 9 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
__________________________________________________
Wilbur Smith & Imogen Robertson - Regele Regilor
Wilbur Smith & Tom Harper - Spiritul Focului
__________________________________________________
Format: docx, mobi, epub
Cartea se cere prin mesaj privat.
Asteptati 1-2 zile raspunsul.
Link valid 30 zile.


pus acum 9 luni
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
La un moment dat va aparea aceasta carte pentru toti.
Chiar iti crapa ficatul tau de fascist daca dai linkul?
Celelalte carti pe care le-ai mentionat le am!
@broscoiu ti-a cerut politicos. De ce nu i-ai raspuns?
Uita-te cate carti am postat eu! Si tu beneficiezi de ele, inraitule!
Ai ales sa fii jigodie la fel ca Pasaroi!
Voi credeti ca lumea va baga in seama. De fapt sunteti niste neicanimeni!

Modificat de Stelica (acum 9 luni)


pus acum 9 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
E rau cand esti prost si te bagi in seama.
(se scrie neica nimeni)
P.S.: esti sigur ca am descarcat cartile tale? Eu nu mai intru pe Romania Fan de multe luni. In concluzie este imposibil sa descarc cartile tale.

Modificat de Feuer_frei (acum 9 luni)


pus acum 9 luni
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16
Nimic nu este imposibil! Pe cine prostesti?
Ca sa descarci cartile nu este nevoie sa te loghezi.
Dupa atatea greseli elementare, pe care le-ai comis, ai gasit in sfarsit ceva sa ma corectezi!
Un singur lucru e cert. Ca esti o javra ordinara!
Iti doresc succes pe forumul tau defunct!

Modificat de Stelica (acum 9 luni)


pus acum 9 luni
   
broscoiu
membru Junior

Inregistrat: acum 12 luni
Postari: 3

Stelica a scris:

La un moment dat va aparea aceasta carte pentru toti.
Chiar iti crapa ficatul tau de fascist daca dai linkul?
Celelalte carti pe care le-ai mentionat le am!
@broscoiu ti-a cerut politicos. De ce nu i-ai raspuns?
Uita-te cate carti am postat eu! Si tu beneficiezi de ele, inraitule!
Ai ales sa fii jigodie la fel ca Pasaroi!
Voi credeti ca lumea va baga in seama. De fapt sunteti niste neicanimeni!

                                                                                                                                                                                    Stelica, eu am gresit cind am postat cererea.Trebuia facuta in privat ...dar am primit cartea


pus acum 9 luni
   
Stelica
membru Junior

Inregistrat: acum 1 an
Postari: 16

broscoiu a scris:


Stelica a scris:

La un moment dat va aparea aceasta carte pentru toti.
Chiar iti crapa ficatul tau de fascist daca dai linkul?
Celelalte carti pe care le-ai mentionat le am!
@broscoiu ti-a cerut politicos. De ce nu i-ai raspuns?
Uita-te cate carti am postat eu! Si tu beneficiezi de ele, inraitule!
Ai ales sa fii jigodie la fel ca Pasaroi!
Voi credeti ca lumea va baga in seama. De fapt sunteti niste neicanimeni!

                                                                                                                                                                                    Stelica, eu am gresit cind am postat cererea.Trebuia facuta in privat ...dar am primit cartea



Ma bucur ca ai primit-o!
Cu tot respectul, nu inteleg de ce sa ceri prin mesaj privat?
Sa te analizeze cum era pe vremuri la partid (chiar daca individul a recunoscut ca este de origine legionara)?
Mie nu mi-ar da niciodata. Asta e deosebirea intre mine si el.
El e un Pasaroi mai mic!

Iti doresc numai bine!

Modificat de Stelica (acum 9 luni)


pus acum 9 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Colectia Wilbur Smith:
--------------------------------------------------
Wilbur Smith & David Churchill - Strigat De Razboi
Wilbur Smith & Imogen Robertson - Regele Regilor
Wilbur Smith & Tom Harper - Spiritul Focului
Wilbur Smith - Assegai
Wilbur Smith - Cautarea
Wilbur Smith - Egiptul Antic
Wilbur Smith - Faraonul
Wilbur Smith - Festinul Leilor
Wilbur Smith - Furia
Wilbur Smith - In Pericol
Wilbur Smith - Magul
Wilbur Smith - Musonul
Wilbur Smith - Necrutator Ca Marea
Wilbur Smith - Ochi De Tigru
Wilbur Smith - Orizontul Albastru
Wilbur Smith - Pasari De Prada
Wilbur Smith - Puterea Sabiei
Wilbur Smith - Razboinicii Nilului
Wilbur Smith - Saga Familiei Courtney (01-13)
Wilbur Smith - Sanctuarul
Wilbur Smith - Sunetul Tunetului
Wilbur Smith - Tarmul in Flacari
Wilbur Smith - Triumful Soarelui
Wilbur Smith - Ultimul Papirus
Wilbur Smith - Vremea Mortii
Wilbur Smith - Vulpea Aurie
Wilbur Smith - Zeul Desertului
--------------------------------------------------
Format: docx, mobi, epub
Cartea se cere prin mesaj privat.
Asteptati 1-2 zile raspunsul.
Link valid 30 zile.
--------------------------------------------------

Am preluat cateva carti de la Pasaroi. Nu cred ca se supara. El a preluat majoritatea cartilor de la mine ( vezi topicul Wilbur Smith)
Am preluat denumirea bibliotecii lui ( initialele folosite de el se potrivesc cu initialele prenumelor copiilor mei). Nu stiu ce reprezinta pentru el.
Stelica o sa iti raspund cand o sa am timp si chef.

Modificat de Feuer_frei (acum 9 luni)


pus acum 9 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
Pentru Stelica
Sa luam lucrurile pe rand:
- Nu am mai fost facut nazist/fascist din 1988. Secretarul PCR m-a numit in acest mod (sa fie clar nu eram membru PCR) – avea informatii de la baiatul cu ochii albastri. A ramas fara loc de munca la sfarsit de decembrie 1989 (nu am avut nicio contributie la asta). Doar mardeiasii de la “Securitate” foloseau expresia “origine legionara” ( eu am origine romana), din pacate a fost preluata de toti imbecilii ( cred ca esti unul din ei). Nu am trecut legionar (parintii mei aveau trecut legionar). Nu am facut propaganda legionara aici sau in alta parte. Nu am facut/nu fac parte din miscarea legionara. E Clar? Sau ai nevoie de mai multe explicatii? Pe pasaroi l-ai facut putinist (omul nu a facut propaganda pro-putin. A spus ca a invatat limba rusa si ca respecta cultura rusa). Si eu respect cultura rusa ( asa cum sant ei au produs cultura). Intre tine si secretarul PCR nu exista deosebiri. Doar pentru voi copilul raspunde pentru pacatele parintilor (iti reamintesc: parintii mei nu au discriminat/ucis evrei, romi, etc.). Evident, tu nu ai rude in Miscarea Legionara ( chiar daca au fost 1000000) si in PCR (chiar daca au fost 4000000) – tu pe cine prostesti mascariciule? Toti romanii provin din comunisti sau legionari. E chestiune de statistica.
- Nu este singura data cand ai facut greseli. Din pacate ai sters postarile anterioare. Sant deosebit de tine, eu cand recitesc observ greselile (nu le corectez din lene, in plus am terminat cu examenele  in scris de niste zeci de ani). Repet (ca nu intelegi) este normal sa mananci virgule si litere (ti-am mai explicat cum e cu scrisul la PC – tu nu prea intelegi). Sa pui neica si nimeni intr-un singur cuvant asta e „greseala elementara” (sa nu o numesc prostie). Nu mai vorbesc de greselile din postarile sterse (e pierdere de timp). Mai grav e daca nu realizezi ca le “comiti”.
- „Postarile mele Regulile mele”. Pe site-ul mataluta faci ce doresti. Nu impui aici. Daca nu doresti cartile nu le ceri. Daca nu te comportai ca un „om de grota” le capatai ( daca le cereai). Toti care le-au cerut au avut parte de ele (fara exceptie). Eu accept discutiile in contradictoriu cand este folosit un limbaj decent. Cu cat te exprimi mai mult apare, mai clar, legatura dintre tine si celebrul m. Pe tine te loveste icterul cand cineva are o alta opinie si o expune ( de aici apelativul de bolsevic si deductiile despre studiile facute la Moscova). Nu mai incerca sa iti impui parerile. Mai ales daca nu ai argumente.
- Ma repet. Nu am mai intrat la voi din ianuarie ( daca imi aduc aminte corect). Prietenii imi povestesc cand o „comiti” (toti au adresa mea de email). Este imposibil sa descarc cartile tale. E clar? Ti-am mai spus lucrurile astea inainte. Tu nu intelegi sau esti prost (alege).
- Nu mai atinge subiecte pre 1989. Se vede ca esti “tufa”. Nici un om in vasta nu il numeste pe alt om in varsta “basinos batran”. Asta nu o fac nici oamenii educati corespunzator ( nu e cazul tau mahalagiu/marlan mic si prost). Toti ajungem in varsta ( fara exceptie). Pe pasaroi l-ai facut nazist [pentru ca e blond si cu ochii albastri – in partea opusa nazismului ( Imperiul Britanic/Insulele Britanice, SUA, Rusia, scandinavii ocupati, etc) exista/existau mai multi blonzi cu ochi albastri decat in Germania Nazista - asta era in postarile sterse - hotarastete nazist sau putinist?]. Inca un lucru: sant in varsta dar am memoria foarte buna – nu ma scarpin in cap sa imi amintesc unde mi-am pus ochelarii. Cunosc foarte multe persoane in varsta care au memorie superioara ( + logica) tinerei generatii. Nu mai bate cu pumnul in masa pentru altii ( nu cred ca te-a rugat broscoiu sa ii sustii cauza). Oamenii isi pot sustine, singuri, cauza ( chiar daca tu nu crezi asta).
- Inca un lucru. Langa topic apare numarul de vizualizari ( se modifica o data pe zi). Pentru acest topic sant 2215 – numar aparut ieri).Peste 1500 sant facute de cand te “exprimi” in acest loc. Cele mai multe facute, probabil, de cei de pe Romania Fan. Nu ma intereseaza numarul de vizualizari de la voi ( de acolo se obtin carti).

Sa ai pofta (la rahat ma refer) si, iti doresc, succes in viata (se pare ca nu ai avut parte – ma refer la succes). Cauta un loc de munca ( orice prost isi gaseste locul) si mai “usor” cu minciunile.
Sper ca am atins toate subiectele interesante. Din nou socotesc ( pentru a cata oara) subiectul incheiat. Cel mai probabil specimenul continua cu prostiile. Nu intelege ca s-a facut de ras “la greu”. Nu realizeaza “cat de penibil si de prost” este.
P.S. : Sant brunet cu ochi albastrii ( piele alba). Sotia este blonda cu ochii albastrii (sa intelegem ca este nazista?). Are parinti legionari ( ca mine) dar acest lucru nu o face nazista. Este clar?

Modificat de Feuer_frei (acum 9 luni)


pus acum 9 luni
   
Feuer_frei
membru Veteran

Inregistrat: acum 4 ani
Postari: 252
_________________________________________________________
Amie Kaufman - Lupii Ghetii (Seria Elementalii)
Amie Kaufman - Dragonii Parjolitori (Seria Elementalii)
Amie Kaufman - Nascuti Din Lupta (Seria Elementalii)
E. Lockhart - O Familie De Mincinosi (Seria Mincinosii)
E. Lockhart - Mincinosii (Seria Mincinosii)
Matthew Jobin - Neiertatorul (Seria Nethergrim)
Matthew Jobin - Schelesul (Seria Nethergrim)
Matthew Jobin - Nodul Intunecat ( Seria Nethergrim)
Namina Forna - Sange Auriu (Seria Fara moarte)
Namina Forna - Suflete Necrutatoare (Seria Fara Moarte)
_________________________________________________________

Format: mobi, epub, docx
Link valid 30 zile
Cartea se cere prin mesaj privat.
Asteptati 1-2 zile raspunsul.


pus acum 8 luni
   
Pagini: 1  

Mergi la