Agora
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
|
Nou pe simpatie: Gabriela Gaby la Simpatie.ro
 | Femeie 25 ani Suceava cauta Barbat 26 - 71 ani |
|
|
AgoraInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
|
| #1 |
ConstantinisAdministratorDin: pulbere de stele
Postari: 9154
|
|
Brayan Clerk - A cui e viaţa asta, īn definitiv ? (****)
(Teatru radiofonic) Dramă ― distribuția: Irina Mazanitis, Adrian Pintea, Victor Rebengiuc, George Constantin, Constantin Dinulescu, Simona Bondoc, Alfred Demetriu, Iarina Demian, Gheorghe Cozorici, Silviu Stănculescu, Ana Ciontea, Matei Gheorghiu, Violeta Berbiuc, Gheorghe Pufulete. ― durată: 74 minute ― mărime: 34 mbit ― mp3
|
|
| |
|
| pus acum 16 ore#2 |
CititorVeselmembru JuniorInregistrat: acum 16 ore
Postari: 1
|
|
Multumesc pentru postare, suna interesant si are un cast pe care il recunosc din multe piese. Eu n-am apucat sa-l ascult inca, deci nu pot spune cum e calitatea sunetului sau interpretarea in aceasta inregistrare. Ma intreb daca e o inregistrare de arhiva radio sau o reluare moderna - nu stiu.
Daca cineva l-a downloadat, puteti spune daca merge ok pe playere obisnuite si daca sunt zgomote de fond sau taieturi? M-ar interesa mai ales vocea lui Victor Rebengiuc si dinamica scenei, dar nu vreau sa trag concluzii pana nu ascult. Daca linkul nu mai functioneaza, nu stiu cum am putea obtine alta copie. Oricum, multumesc ca ai postat titlul si distributia, o sa incerc sa-l caut si eu mai tarziu.
|
|
| |
|